De behandelde openingstechnieken zijn onderverdeeld in:
  • Het openen met schade d.m.v.: boren en frezen, breken en trekken van sloten (cilinder of cilinderkern bij profiel-, rond- of ovaalcilinders).
  • Het openen zonder schade d.m.v.: handmatig spergereedschap pick sets (voor cilinder- tubular- en pensloten) impressietechniek (het vijlen van een blanco sleutel tot een sluitende sleutel aan de hand van genomen afdrukken).
  • Het manuele pickpistool ons "paradepaardje" de electro-pick, welke het zelfs mogelijk maakt de hoog aangeschreven zekerheidssloten secondensnel "per knopdruk" en zonder een spoor schade te openen. Na de theoretische inleiding 's ochtends, is er een verzorgde lunch voor de cursisten. In de middag volgt er een praktijkgerichte training, waarbij individueel op uw vragen ingegaan kan worden. Wij adviseren u op tijd te reserveren, omdat de cursussen in kleine groepen worden gehouden en vrijwel direct zijn volgeboekt. Groepsopleidingen op aanvraag. Onze cursus is altijd afgestemd op de marktsituatie. U kunt hier zeer veel kennis opdoen, waar u in de praktijk profijt van zult hebben. Wij zien u graag tegemoet op één van onze cursusdagen.


    Foto's cursus Key-Expert
  • ................................................................................................